Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voor de laatste keer: 'Unicef wenskaarten aan de deur'

Voor de laatste keer: 'Unicef wenskaarten aan de deur'

Unicef gaat de verkoop van zijn wenskaarten voortaan aan wenskaartengigant Hallmark overlaten.
Maar dit jaar staan de vrijwilligers van UNICEF er nog!
Van  zaterdag 16 november t/m 21 december  staan  de vrijwilligers van UNICEF weer iedere zaterdag in de Wereldwinkel met het complete assortiment aan producten van UNICEF, waaronder de bekende kerstkaarten.

Door het kopen van deze producten steunt u UNICEF.
UNICEF helpt kinderen over de hele wereld bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie. Miljoenen kinderen gaan dankzij UNICEF naar school. Talloze kinderen worden ingeënt tegen dodelijke ziektes als mazelen en krijgen goede voeding. UNICEF werkt hard aan de bestrijding van de aidsepidemie en helpt kinderen die er het slachtoffer van zijn geworden. Waar een noodsituatie heerst, is UNICEF. UNICEF is bij rampen en oorlogen direct ter plaatse en zorgt ervoor dat kinderen en hun families kunnen overleven. Kinderen die er alleen voor staan, krijgen van UNICEF bescherming tegen geweld, misbruik en uitbuiting.

De Wereldwinkel is gevestigd aan de Smidshoef 30 (schuin tegenover de Dorpskerk) in Hendrik-Ido-Ambacht en is op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
De Wereldwinkel is ook open op dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. U vindt dan een beperkter assortiment van UNICEF in de winkel.

Als u nog vragen heeft over producten van UNICEF of u wilt alvast een bestelling doorgeven, dan kunt u contact op nemen met Rens van Oers.

Wanneer?
Van 16 november 2013 00.00 uur tot 21 januari 2014 00.00 uur
Organisator
De Wereldwinkel
078-6812472.
Locatie:
Smidshoef 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.