Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesontbijt peuters

Voorleesontbijt peuters

Voorleesontbijtje voor peuters Een groot voorleesfeest voor de kleintjes.
Brandweerman Spanjersbergh leest onder andere voor uit het Prentenboek van het Jaar 2014: Krrrr...okodil Na het voorlezen mag je genieten van een heerlijk ontbijtje. Kom jij ook? Meld je snel aan want vol=vol!

Toegang: Gratis Wel van tevoren reserveren via email of telefoon.

De Nationale Voorleesdagen 2014, van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari Centraal staat het boek: Krrrr...okodil dat gekozen is tot prentenboek van het Jaar! Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Een groot Voorleesfeest voor de kleintjes!

Wanneer?
22 januari 2014 van 09.00 tot 09.30 uur
Locatie:
Bibliotheek, Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.