Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorleesvoorstelling

Voorleesvoorstelling

In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2014 speelt theater Terra de voorleesvoorstelling Kikker leest voor. Spelenderwijs leest de acteur met een pop de boeken van Kikker voor, waarbij het net lijkt of Kikker zijn eigen verhaal vertelt.

Kaartjes: € 2,- per peuter met 1 ouder. Wel van tevoren reserveren via email of telefoon.

De Nationale Voorleesdagen 2014, van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari Centraal staat het boek: Krrrr...okodil dat gekozen is tot prentenboek van het Jaar! Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Een groot Voorleesfeest voor de kleintjes!

 
Wanneer?
29 januari 2014 van 09.30 tot 10.00 uur
Locatie:
Bibliotheek, Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.