Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

70s t/m 00s Party

70s t/m 00s Party

Vandaag wordt het theater aan de Hoge Kade weer omgebouwd tot een echte dansgelegenheid. B-RED Events verzorgt inmiddels al 9 jaar de complete invulling van de avond.

Dit keer zullen Alex van Oostrom & DJ RED ervoor zorgen dat de mensen niet stil kunnen blijven staan.
Alex draait al jaren mee in de Nederlandse dj- en dancewereld. Hij is de eerste dj die full time met DVD’s is gaan draaien en daarmee de mix maakt van beeld en geluid. Alex draait alles van soul tot disco, van pop tot salsa, van urban tot house en heeft beschikking over veel uniek (oud- en nieuw-) materiaal. Dit bestaat onder andere uit: clips, videoanimaties en live opnames waar hij vaak zelf edits van maakt voor op de dansvloer. Zijn optredens zijn niet alleen een lust voor het oor, maar vooral ook voor het oog.

Tot slot zal de avond weer in stijl afgesloten worden door DJ RED, die het Ambachtse publiek altijd prima aanvoelt.

Groepsactie
Wie met een groep van 8 personen of meer naar het feest komt, betaalt €12,- per persoon. Reserveren kan via www.easyticket.nl

 

 

Wanneer?
Van 8 februari 2014 21.00 uur tot 9 februari 2014 03.00 uur
Organisator
B-RED Events
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.