Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Bemop

Informatieavond Bemop

Avonturiers gezocht voor de Bemop: Een Mobiele OntmoetingsPlaats voor jongeren.

In 2013 is de Bemop ontwikkeld door Bert Rodenburg. Afgelopen jaar werd de Bemop al succesvol ingezet bij het reguliere jongerenwerk in Papendrecht. Graag wil hij nu onderzoeken of de Bemop ook een aanvulling kan zijn voor het bestaande jongerenwerk in Hendrik-Ido-Ambacht en of er mensen zijn die mee op pad willen gaan en het werken met de Bemop verder vorm willen geven.

Daarom nodigen Bert Rodenburg en Stichting Youth for Christ u uit om aanwezig te zijn op de bijeenkomst waarin we ons willen oriënteren op wat er op het gebied van jongeren al gedaan wordt in Hendrik-Ido-Ambacht, waar er nog actie nodig is en waar de Bemop ingezet kan worden.

Deze uitnodiging is bedoeld voor mensen die mogelijk interesse hebben om met de Bemop op pad te gaan, of al actief zijn in het jongerenwerk, op straat, in de kerk, op scholen etc.

Voor meer informatie, zie ook www.papendrecht.net/nieuws/2013-06-07-8647-mobile-chillplek-gepresenteerd-door-wethouder-koppenol.html

U kunt zich aanmelden tot 4 februari 2014 bij Bert Rodenburg.

Praktische informatie:
Datum : Dinsdagavond 11 februari 2014
Tijd : 19.30-21.30 uur
Locatie: Weteringsingel 180

Voor meer informatie:
Bemop - Bert Rodenburg / Youth for Christ – Ruud Bouman ruud.bouman@yfc.nl.
 

Wanneer?
11 februari 2014 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Bert Rodenburg
bemopbus@gmail.com
Locatie:
Weteringsingel 180
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.