Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Digitale Fotografie

Digitale Fotografie

Het verschil tussen kiekjes maken en fotograferen is het maken van bewuste keuzes. Veel mensen hebben thuis een fraaie geavanceerde digitale camera, maar weten de mogelijkheden ervan niet optimaal te benutten. In deze cursus wordt een groot aantal keuzemogelijkheden behandeld. Dit gebeurt d.m.v. foto-opdrachten, uw gebruiksaanwijzing, werkbesprekingen, een foto-excursie en nog veel meer. De cursus bestaat uit 5 lessen en een foto-excursie op zaterdag. Voor deze cursus heeft u een digitale camera met handmatige instelmogelijkheden nodig, zoals diafragma, sluitertijd en handmatige belichting. 5 lessen op dinsdagavond van 19.30-22.00 uur in H.I. Ambacht, o.l.v. de heer Peter Hol. Start 14 januari 2014. Kosten: € 142,50 (De cursusprijs is inclusief uitgebreide documentatie, maar exclusief de kosten van de excursie tijdens de praktijkdag)
 

Wanneer?
Van 14 januari 2014 19.30 uur tot 11 februari 2014 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Volksuniversiteit Bouquet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.