Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SGP-ChristenUnie: Hendrik-Ido-Ambacht, (on)herkenbaar anders?

SGP-ChristenUnie: Hendrik-Ido-Ambacht, (on)herkenbaar anders?

HENDRIK-IDO-AMBACHT Is Hendrik-Ido-Ambacht (on)herkenbaar veranderd? Hebben we nog een dorps karakter? Deze vragen komen  aan de orde op D.V. maandag 24 februari 2014  in het campagnehuis van de SGP-ChristenUnie .  Wat kunnen wij leren van het Ambacht van pakweg 50 jaar geleden, en welke fouten moeten we zeker niet opnieuw maken?
 

Wanneer?
24 februari 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
SGP-Christenunie
info@sgpchristenunie-hiambacht.nl
Locatie:
Campagnehuis aan de Nijverheidsweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.