Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themabijeenkomst Borstvoeding, de beste start van Rivas in Hendrik-Ido-Ambacht

Themabijeenkomst Borstvoeding, de beste start van Rivas in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht, 6 februari 2014 – Rivas Zorggroep houdt woensdag 26 februari de themabijeenkomst Borstvoeding, de beste start. Aanstaande moeders én vaders krijgen tijdens de bijeenkomst meer informatie over (het geven van) borstvoeding. De bijeenkomst vindt plaats in de Rivas-locatie aan de G. Alewijnstraat 18 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Informatie en vragen
De themabijeenkomst staat onder begeleiding van een lactatiekundige. Bezoekers krijgen tijdens de avond meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgen ze praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

De lactatiekundige beantwoordt ook de vragen van deelnemers. Zo vragen veel moeders zich af of ze voldoende moedermelk hebben om borstvoeding te kunnen geven. Ook op vragen over bijvoorbeeld de borstkolf en begeleiding bij het geven van borstvoeding krijgen deelnemers deze avond antwoord.

Deskundige begeleiding
Ook na de themabijeenkomst kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag beantwoordt de lactatiekundige de vraag per mail/telefonisch of maakt een afspraak voor advies aan huis.
 
Aanmelden en kosten
Deelname aan de themabijeenkomst Borstvoeding, de beste start is mogelijk na aanmelding via Rivas Zorglijn 0900-8440. De bijeenkomst begint om 19.45 uur en vindt plaats in de Rivas-locatie aan de G. Alewijnstraat 18 in Hendrik-Ido-Ambacht. Deelname is gratis.

Wanneer?
26 februari 2014 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Rivas-locatie aan de G. Alewijnstraat 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.