Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zaterdag gratis ruitenvloeistof bijvullen!

Zaterdag gratis ruitenvloeistof bijvullen!

HENDRIK-IDO-AMBACHT Aanstaande zaterdag 1 maart is er een leuke actie bij het PIN & GO station aan de Nijverheidsweg. Op deze dag krijgen alle klanten die tanken bij dit station gratis hun ruitenvloeistof bijgevuld. Deze actie is een gezamenlijk initiatief van Berkman Energie Service, HB- autoservice en de SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht. Kom tanken, en vul gelijk uw ruitenvloeistofreservoir!

Wanneer?
1 maart 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
SGP-ChristenUnie
Locatie:
Pin & Go aan de Nijverheidsweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.