Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gemeente Belangen Jong: Jongeren laat je stem horen!

Gemeente Belangen Jong: Jongeren laat je stem horen!


Op dinsdag 4 maart a.s.  organiseert Gemeente Belangen Jong een avond speciaal voor jongeren.  Medewerking wordt verleend door  Alessandro Trivoli (Horeca ondernemer), Dennis Oemar Said (Kanters Horeca Advies), Andre Allijn (Jongerenwerker in Hendrik-Ido-Ambacht) en Joop Bijl (Directeur Cultureel Centrum Cascade en Dock03). Zij zullen met de jongeren het debat aangaan over Feesten, (Sport)Activiteiten en Jongeren die aan feesten willen deelnemen. Het debat wordt geleid door Marien Braber.  Deze jongerenavond wordt gehouden in  Cultureel Centrum Cascade, Vanaf 19.30 uur zijn jullie van harte welkom.

Tijdens deze avond zullen deze onderwerpen  worden besproken met de  jongeren. Wil jij je mening geven, laat je stem dan horen en doe mee met het debat.

Gemeente Belangen Jong zet zich in voor alle jongeren in Hendrik-Ido-Ambacht en maakt deel uit van de fractie Gemeente Belangen.
Voor meer informatie: christiaanpronk@gembel.nl

Wanneer?
4 maart 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.