Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop nieuwe popgroep 'Zinge'

7 maart open workshop Zinge. Voor jongeren van 14-18 jaar! Jeugdpopkoor Zinge! start een nieuwe pop groep en is op zoek naar talent (j/m) tussen de 14–18 jaarHou je van zingen en ben je tussen de 14 en 18 jaar? Dan is dit iets voor jou!Je hoeft geen geweldige solostem te hebben, maar natuurlijk ben je wel muzikaal en kun je toon houden. Ook ben je enthousiast, gemotiveerd en bereid om te oefenen. Deze nieuwe groep repeteert iedere vrijdagavond in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-ido-Ambacht en wordt geleid door zangcoach Dennis van der Vegt.

Er wordt samen, meerstemmig, gezongen met ruimte voor solo’s. Optreden doe je als groep en soms ook met de andere leeftijdsgroepen samen. Het repertoire bestaat uit top40, maar ook uit tv-, film- en muziekproducties als Glee en Pitch perfect. Nieuwsgierig geworden?Kom dan naar de gratis open introductie workshop op vrijdag 7 maart 2014 van 19.30-21.00 uur in Cultureel Centrum Cascade. Komt 7 maart niet uit of vond je het heel leuk? Op 14 maart is er nog een open workshop. Aanmelden?Om je aan te melden of voor meer informatie bel je, mail je of ga je naar twitter of de website. Gek op zingen? Kom Zinge!Neem contact op voor meer info, of meld je snel aan. www.zinge.nl info@zinge.nl 078-8804590 @komzinge

Wanneer?
7 maart 2014 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Zinge
0647946186
oscar@zinge.nl
Locatie:
Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.