Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ambacht HJS-Drive

Ambacht HJS-Drive

Bridgeclub ‘t Ambacht organiseert vandaag weer haar jaarlijkse Ambacht-HJS drive.

Lijnen van 12 tot 14 paren en per lijn kunnen 4 paren een prijs verdienen en de kampioen krijgt ook nog een wisselbeker. De inschrijving sluit 2 maart of zoveel eerder als het maximale aantal paren is bereikt.

Vooraanmelding, uitsluitend per paar, telefonisch bij K. van Dijke of per email.

Wanneer?
8 maart 2014 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bridgeclub 'Ambacht
078-6815407
bc.ambacht@upcmail.nl
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.