Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voetballen tegen kaner en voor Bo

Voetballen tegen kaner en voor Bo

Op zaterdag 8 maart zal er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd gaan worden voor Bo en Sam en hun vader en moeder (Coen en Bianca). Met elkaar willen wij hen een fantastische dag geven en stilstaan bij de vreselijke ziekte kanker, maar bovenal laten zien dat enorm veel mensen met de familie Van Nes meeleven.

Bij het zoontje van een van onze vrienden (Coen van Nes) is eind 2012 de vreselijke ziekte ' kanker' geconstateerd. Hij heeft momenteel weer chemokuren, wat enorm zwaar voor hem en zijn familie is.

Coen voetbalt in de zaal en zodoende hebben wij hem gevraagd of Bo (zoontje) en hij het leuk zouden vinden als wij een toernooi voor Bo en KiKa (KinderKankervrij) zouden organiseren. Hier hebben wij een volmondig 'ja' op terug gekregen. Voor ons het startschot om hier een prachtig evenement van te gaan maken.

Wanneer?
8 maart 2014 van 12.00 tot 18.00 uur
Organisator
VV IFC
Locatie:
Sporthal de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.