Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Training timemanagement

Training timemanagement

Heeft u wel eens het gevoel geleefd te worden en kunt u wel wat meer controle over bepaalde zaken in uw leven gebruiken? Tijdens de training timemanagement op 12 en 26 maart leert u hier alles over.

Op deze avonden wordt de theorie afgewisseld met praktische oefeningen en komen er  verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met timemanagement.  Plannen en organiseren, nee-zeggen en doen, prioriteiten stellen, focussen en tijd voor jezelf creëren. U krijgt handvaten en bruikbare tips, en natuurlijk is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. Aan het einde van de training kent u uw valkuilen en weet u deze te omzeilen. U leert uw taken en activiteiten te overzien en hoe u constructief kunt plannen en organiseren. En misschien wel het allerbelangrijkste, u krijgt meer eigenwaarde waardoor tijd voor uzelf en nee-zeggen niet langer onmogelijk is.

De training is over twee avonden verdeeld, zodat u voldoende tijd en mogelijkheden heeft om kennis op te doen, vragen te stellen en informatie te verzamelen. De tijden zijn op beide avonden (12 en 26 maart)  van 19.00 tot 22.00 uur, inloop is vanaf 18.30 uur. De training wordt georganiseerd door Marcella ten Kortenaar (OptiOrganize) en Gerdien Blokhuis (Blokhuis Coaching & Voedingskunde).
Locatie is Het Experiment, gevestigd aan Het Tasveld 26 in Hendrik-Ido-Ambacht.
Voor aanmelden of meer informatie kunt u mailen naar:  info@optiorganize.nl of info@blokhuiscoaching.nl

Wanneer?
Van 12 maart 2014 18.30 uur tot 26 maart 2014 22.00 uur
Locatie:
Het Experiment, Tasveld 26
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.