Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ladiesnight bij ASWH

Ladiesnight bij ASWH

Op zaterdagavond 4 april gaat het dak er af in de kantine en het sponsorhome van ASWH. Uiteraard in figuurlijke zin. Op deze avond worden 200 dames (Ladies) verwacht die met elkaar onder het genot van een hapje en drankje gaan shoppen bij de kramen, die zijn bemand door (veelal) plaatselijke ondernemers. Als de dames uitgeshopt zijn kunnen, aangespoord door een Deejay, de voetjes van de vloer.

Dit jaar komt de opbrengst van de avond ten goede aan het prachtige werk van Villa Joep (het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker). Zij zullen deze avond ook met een kraam aanwezig zijn. Hiervoor wordt een verloting gehouden.

Aan het slot van de avond  krijgen de dames een cadeautje aangeboden in de vorm van producten voor in de Goodiebag.

Er zijn helaas geen toegangskaarten meer beschikbaar.
 

Wanneer?
4 april 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
Kantine en Sponsorhome ASWH
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.