Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Passion 4 Kids

Concert Passion 4 Kids

Concert Passion 4 Kids

Op vrijdag 11 april geven kinderkoor De Bubbel o.l.v. Christel de Bruijn en kinderkoor Laudate Deum o.l.v. Heidi van der Poel een Passion 4 Kids concert in De Ark, Olijfgaarde 12 in Hendrik-Ido-Ambacht.

De koren worden begeleid door Jeroen Schumacher (piano), Marissa en Anne-Fleur (fluit), Veerle (viool).

De ruim 100 kinderen geven voor het eerst samen een concert. Ze presenteren zich zowel apart als gezamenlijk. Het programma volgt het lijdensverhaal van Jezus in zang en gesproken tekst. De eigentijdse liedjes zullen jong en oud aanspreken: een concert voor het hele gezin. Naast koorzang kunt u genieten van een instrumentaal intermezzo op piano, fluit en viool.

Het concert is van 19.30 uur – 21.00 uur. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de kosten.
www.kinderkoordebubbel.nl
www.laudatedeum.nl

Wanneer?
11 april 2014 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
De Bubbel en Laudate Deum
Locatie:
De Ark aan de Olijfgaarde 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.