Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale Sportweek - woensdagmiddag evenement

Nationale Sportweek - woensdagmiddag evenement

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Ook zijn er die week in Hendrik-Ido-Ambacht veel sportieve activiteiten.

Vandaag is er een groot evenement voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Alle kinderen mogen op inloopbasis mee doen aan allerlei verschillende sporten en spelletjes. Iedereen is van harte welkom om lekker te komen sporten en spelen! In alle zalen van de Sophiahal is er die middag wat leuks te doen! Zo zijn er basketbalclinics van basketbalvereniging Fairmount, korfbalclinics van DVS, er zijn circusworkshops, je kunt komen turnen bij de workshops van gymnastiekvereniging Souplesse, je kunt voetballen in de pannakooi en er is een grote stormbaan. Je hoeft je hier niet voor aan te melden en de hele middag is helemaal gratis.

Kom je ook? En wie neem je mee?
Leeftijd 4 t/m 13 jaar
Toegang gratis

Wanneer?
23 april 2014 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Hi5Ambacht
Locatie:
Sporthal de Sophiahal, Sophiapromenade 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.