Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

After school - Filmmiddag

After school - Filmmiddag
Dock-03 After school is voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Wegens de vakantie gaan we lekker relaxen vandaag! Het is tijd voor een filmmiddag! Welke film we gaan draaien is nog een verrassing. Dock-03 zorgt dat er voldoende popcorn en lekkers is tijdens de film. Je hoeft je niet van te voren op te geven.
Wanneer?
30 april 2014 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Dock-03
Locatie:
Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.