Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Real Madrid op bezoek bij ASWH

Real Madrid op bezoek bij ASWH

De namen van al die sterren uit Madrid kan iedereen wel dromen. Ronaldo, Bale, Ramos, Benzema. Allemaal supersterren spelend voor Real Madrid, de succesvolste club op Aarde. Zou het niet fantastisch zijn om zelf voor even een Galactico (de bijnaam voor spelers van Real) te zijn…? Om net zo te trainen als de spelers van de Koninklijke met trainers die speciaal vanuit Madrid worden ingevlogen.

Die kans ligt nu voor het grijpen, want tijdens de meivakantie van 28 april t/m 2 mei komt Real Madrid naar ASWH voor een officiële Real Madrid Voetbalweek of ‘Realmadrid Foundation Campusexperience' zoals ze het zelf noemen.

De organisatie van deze unieke voetbalweek is volledig in handen van Real. De kinderen trainen onder toezicht van Spaanse jeugdtrainers van de Real Madrid Foundation en de oefenstof is door trainers en clubartsen van Real speciaal ontwikkeld voor elke leeftijdsgroep. De ochtenden worden ingevuld met technische en tactische oefeningen. De middagen staan in het teken van verschillende spelvormen. Elke dag begint om 9.00 uur (kinderen kunnen vanaf 8.30 uur worden gebracht) en om 16.30 uur is het weer afgelopen.

Inschrijven voor deze unieke Voetbalweek kan op www.vamosmadrid.nl Bij de Real Madrid Voetbalweek is het mogelijk om voor 1, 2, 3, 4, of 5 dagen in te schrijven. De trainingen zijn bedoeld voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Iedere dag komen andere oefen- en spelvormen aan bod dus je moet van tevoren goed bedenken hoeveel dagen je mee wilt doen want er is slechts een beperkt aantal plekken per dag.

Vijf dagen plezier maken, samen lekker voetballen en beter worden; dat is waar het bij de Real Madrid Voetbalweek om draait.

Iedere deelnemer krijgt eveneens een Real Madrid trainingsoutfit en een Certificaat van Deelname. Een trainingsoutfit bestaat uit shirt, broekje en kousen.

Voor even superster.

VAMOS MADRID!

Wanneer?
Van 28 april 2014 00.00 uur tot 2 mei 2014 00.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
Velden ASWH
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.