Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing 'Ambacht in Oorlogstijd'

Wat ging er aan de bevrijding van Hendrik-Ido-Ambacht vooraf?

Tijdens de lezing Ambacht in oorlogstijd vertelt Arie Verhoeven, bestuurslid van het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht, over de periode 1940-1945 en de bevrijding van Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving.

Aan de hand van vele foto’s van plekken in Hendrik-Ido-Ambacht waar bepaalde voorvallen in de Tweede Wereldoorlog plaatsvonden, schetst Verhoeven een goed beeld van hoe de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht deze periode in de geschiedenis hebben beleefd.

Wanneer?
8 mei 2014 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
Bibliotheek Aan zet
078 6814569
klshiambacht@bibliotheekzhzo.nl
Locatie:
Bibliotheek, Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.