Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ASWH organiseert het Stephan de Jongtoernooi

ASWH organiseert het Stephan de Jongtoernooi
ASWH organiseert op zaterdag 17 mei dit jaarlijks terugkerende, en druk bezochte toernooi. Dit E- en F-pupillentoernooi draagt de naam van Stephan de Jong, een ASWH jeugdlid die in 2004 op 12-jarige leeftijd is overleden aan een neuroblastoon tumor, een bijzondere vorm van kinderkanker.  
Ouders van kinderen die door deze ziekte zijn getroffen hebben de stichting villa Joep opgericht. De naamgever van deze stichting is Joep, een kind die aan dezelfde ziekte in 2003 is overleden. De ambities van villa Joep zijn om de overlevingskansen van getroffen kinderen te vergroten. De missie die villa Joep zich ten doel stelt zijn:
Om onderzoeken op te starten;
Om onderzoekers, medici, zorgverzekeraars, bedrijven, fondsen en andere betrokkenen met elkaar in contact te brengen;
Meer informatie is te vinden op www.villajoep.nl
 
De opbrengst van dit toernooi is voor Villa Joep. Alle deelnemende teams wordt gevraagd om een kleine bijdrage per speler mee te nemen voor dit doel. 
Om zoveel mogelijk geld in te zamelen worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Zo wordt er rondom het hoofdveld een mini braderie gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan Villa Joep. Het huren van een kraam is mogelijk. Voor een bedrag van € 25,00 kan men zich hiervoor aanmelden.. Deze braderie loopt vanaf van 10.00 tot 16.00 uur.
Aanmelden voor deelname aan het mini braderie is mogelijk per mail: stephandejongtoernooi@aswh.nl 
 
De jeugd die niet voetbalt kan zich vermaken paaltjesvoetbal, tegenwoordig Pole Soccer genoemd. Deze voetbalactiviteit heeft een nieuw jasje gekregen en is een verslavend spelletje onder de jeugd geworden. 
Het jeugdbestuur van ASWH hoopt op een mooie toernooidag waar veel bezoekers op afkomen zodat een mooi bedrag naar Villa Joep overgemaakt kan worden.
 
Wanneer?
17 mei 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.