Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Woon(genieten)dag in De Volgerlanden

Woon(genieten)dag in De Volgerlanden

Op 17 mei 2014 organiseert Project De Volgerlanden samen met partners een woondag onder de naam ‘(ge)woongenieten in De Volgerlanden’. Dit evenement in de Sophiahal staat in het teken van het brede nieuwbouw woningaanbod in De Volgerlanden. Daarnaast verricht wethouder André Flach de officiële ingebruikstelling van twee speelplekken en de ecologische zone in het Sophiapark.

De ontwikkelaars die actief zijn in De Volgerlanden zijn aanwezig met de projecten die op dit moment in verkoop zijn. Ook worden twee nieuwe projecten gepresenteerd: aan de Vrouwgelenweg en aan de Sophialaan/Krommeweg. Hier komen onder andere voor diverse kopersgroepen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een bijzondere vrije kavel. Ook is het mogelijk een hypotheekadvies in te winnen en is er een tuinarchitect aanwezig.

In de afgelopen maanden is er in het Sophiapark gewerkt aan de aanleg van twee speeltuinen en het verder inrichten van de ecologische zone die dwars door het Sophiapark loopt. Daarmee is het Sophiapark volledig ingericht. Wethouder Flach zal rond 13.00 uur de officiële ingebruikstelling verrichten.

Aansluitend kunnen kinderen onder deskundige leiding sporten. Voetbal staat hierbij centraal. Weer op een andere locatie kunnen de kleintjes pannenkoeken versieren én opeten.

Programma Woondag 17 mei 2014
12.00 uur     Start Woon(genieten)dag in de Sophiahal (Sophiapromenade 9) met de kids stormbaan
13.00 uur     Officiële ingebruikstelling speelplekken/ecologische zone en start kinderactiviteiten rond de Sophiahal
15.00 uur     Einde van de Woondag

Wanneer?
17 mei 2014 van 12.00 tot 15.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.