Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ASWH organiseert opnieuw het Stephan de Jongtoernooi

ASWH organiseert opnieuw het Stephan de Jongtoernooi

ASWH organiseert opnieuw het Stephan de Jongtoernooi
Dit E- en F-pupillentoernooi draagt de naam van Stephan de Jong, een ASWH jeugdlid die in 2004 op 12-jarige leeftijd is overleden aan een neuroblastoon tumor, een bijzondere vorm van kinderkanker.  
Ouders van kinderen die door deze ziekte zijn getroffen hebben de stichting villa Joep opgericht. De naamgever van deze stichting is Joep, een kind die aan dezelfde ziekte in 2003 is overleden. De ambities van villa Joep zijn om de overlevingskansen van getroffen kinderen te vergroten. De missie die villa Joep zich ten doel stelt zijn:
•    Om onderzoeken op te starten;
•    Om onderzoekers, medici, zorgverzekeraars, bedrijven, fondsen en andere betrokkenen met elkaar in contact te brengen;

ASWH organiseert op zaterdag 17 mei opnieuw dit jaarlijks terugkerende, en druk bezochte toernooi. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Zo wordt er rondom het hoofdveld een mini braderie gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan Villa Joep.
Het huren van een kraam is mogelijk. Voor een bedrag van € 25,00 kan hiervoor aangemeld worden. Deze braderie loopt vanaf van 10.00 tot 16.00 uur..
Aanmelden voor deelname aan het mini braderie is mogelijk per mail: stephandejongtoernooi@aswh.nl evenals voor het stellen van vragen.

Wanneer?
17 mei 2014 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
ASWH
Locatie:
ASWH
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.