Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kringloop Habbekrats viert driejarig bestaan met grote actie

Kringloop Habbekrats viert driejarig bestaan met grote actie

Dinsdag 17 mei 2011 gingen de deuren van Kringloopwinkel Habbekrats voor de eerste keer open. Inmiddels is kringloopwinkel Habbekrats na drie jaar een begrip in Ambacht geworden. Met veel plezier staat het Habbekratsteam elke dinsdag voor u klaar. En elke week zijn er weer ‘nieuwe’ artikelen te verkrijgen. In de achterliggende drie jaar heeft het Habbekratsteam forse bedragen kunnen schenken aan verschillende goede doelen. Zo snijdt het mes telkens aan twee kanten: klanten kunnen kopen voor een habbekrats en de opbrengst van de verkoop gaat geheel naar goede doelen.

Op dinsdag 27 mei 2014 besteed Habbekrats aandacht aan het driejarig ‘jubileum’. Dit doen ze met een feestelijke actie! Omdat de winkel alweer 3 jaar bestaat is het die dag 3 halen 2 betalen op alles. En alles dat is veel, want sinds de opening op dinsdag 17 mei 2011 heeft de winkel heel wat spullen binnengekregen. Er is dus echt van alles te koop. Van lepel tot wasdroger, van damesjurk tot kledingkast en van fopspeen tot leesboek enz…Ook voor het brengen van goede herbruikbare spullen kunt u bij Habbekrats terecht. De koffie staat zoals altijd weer voor u klaar! Iedereen is welkom op dinsdag 27 mei en natuurlijk ook op volgende dinsdagen van 9.00-12.00 uur en van 19.00-21.00 uur. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Esther (06-42326464) of Mariska (06-26120949). U bent van harte welkom.

Wanneer?
19 mei 2014 van 09.00 tot 00.00 uur
Organisator
Habbekrats
Locatie:
Tasveld 11
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.