Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Door de Stad, Voor de Stad

Door de Stad, Voor de Stad

Bent u ook zo trots op uw stad? Wij wel! Reserveer daarom nu 21 mei in uw agenda en kom een avond genieten van lokale kunst, gedichten en muziek! Het belooft een unieke culturele avond te gaan worden en tevens de aftrap van o.a. de aquarellen-expositie 'Kunst & Gedichten' van de Ambachtse kunstenaar Marco Boer in ons culturele centrum.

Plaatselijke dichters hebben speciaal voor deze gelegenheid een passende bijdrage geleverd aan acht karakteristieke beelden uit Zwijndrecht & Hendrik-Ido-Ambacht. Hun gedichten worden dan ook tijdens deze avond door de dichters zelf voorgedragen. De aquarellen en de gedichten krijgen een permanente plaats in de buitenruimte van beide gemeenten. De muzikale invulling is deze avond in handen van niemand minder dan, Boudewijn & Lydia Zwart en Johanna van Rees.

Dit Kunstproject van Marco Boer heeft geen winstoogmerk. Daardoor kan de opbrengst uiteindelijk bestemd worden voor een nader te bepalen regionaal goed doel. Het programma start om 20:15 uur in de theaterzaal van Cascade. We zien u graag op 21 mei! De prijs van het kaartje is inclusief twee consumpties. Meewerkende artiesten: Marco Boer (aquarellen), Boudewijn Zwart (vleugel), Lydia Zwart (kamerbeiaard en klassiek gitaar), Johanna van Rees (sopraan) & dichters: Els van der Bent, Joke van der Ark, Jan Monster, Lijnie Lodder, Hanna Groenewegen, Coby Kraaijeveld.

Kaarten bestellen kan via: http://www.stichting-cascade.nl/voorstelling.php?pagina_id=39&voorstellingId=73

 

Wanneer?
21 mei 2014 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Marco Boer
Locatie:
Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.