Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open huis voor nieuwe spelers en speelster van IFC

Open huis voor nieuwe spelers en speelster van IFC

Elk jaar houdt IFC open huis, bedoeld voor kinderen die er over denken om te gaan voetballen, maar misschien net dat laatste zetje nodig hebben om lid te worden van een voetbalclub.
Op  woensdagmiddag 28 mei a.s. van 16:00 tot 18:00 uur  zijn alle kinderen vanaf 4 jaar welkom bij IFC.
 Je kunt zien hoe een training gaat bij de Voetbalschool en de pupillen, er worden onderlinge wedstrijdjes gespeeld en alle vragen van toekomstige leden worden beantwoord. Tussendoor krijgt iedereen een lekker flesje limonade.
Maak kennis met onze gediplomeerde trainers en als “special guests” laten de hoofdtrainer van het zojuist gepromoveerde1e 1e elftal van IFC, Jack van den Berg, tevens trainer van Topklasser Barendrecht,  samen met de aanvoerder van IFC 1,” Mister IFC”, Reinder van de Velde,  zien hoe belangrijk sport is en hoe leuk het is om te voetballen bij IFC. Tenslotte heeft IFC niet voor niets de grootste jeugdafdeling van Hendrik Ido Ambacht.
Kom dus ook en laat je overtuigen. IFC is gevestigd op het Sportpark Schildman, Reeweg 75B in Hendrik Ido Ambacht.
Word je meteen op deze dag lid van IFC dan krijg je een mooie WK-voetbal kado!

Wanneer?
28 mei 2014 van 16.00 tot 18.00 uur
Organisator
IFC
Locatie:
Sportpark Schildman, Reeweg 75B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.