Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FourBands: Een nieuw podium voor bands in de regio

FourBands: Een nieuw podium voor bands in de regio

Op zaterdagavond 12 juli vindt in Dock03 (Hendrik-Ido-Ambacht) de eerste editie plaats van 'FourBands”. Een avond met vier bands, vier uur muziek, voor jou! Rockband Solid, Stichting Cascade en Ambacht Samen hebben hiervoor de muzikale handen ineen geslagen. Deelnemende bands krijgen de gelegenheid om op te treden op een professioneel podium.

De backline en techniek wordt beschikbaar gesteld door Cascade. Solid is gastheer en treedt zelf ook op. Doel is om zowel ervaren als beginnende bands uit de regio een podium te geven om samen met de andere bands en het publiek een geweldige avond te hebben.

 

 

Wanneer?
12 juli 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Cascade en Ambacht Samen
Locatie:
Dock03
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.