Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

VIBE -Dance edition-

VIBE -Dance edition-

Partypeople!Op vrijdag 12 september 2014 is het dan zover, de eerste editie van VIBE! Rawnetic Records presenteert in samenwerking met Dock-03/Vivenz een dance party met verschillende stijlen en DJ's! De stijlen variëren deze avond van house tot trance en van electro tot bigroom, dat wordt lekker knallen dus! Wees erbij en nodig je vrienden uit om mee te gaan. Eveneens zal er tijdens VIBE ook geflyered worden voor de volgende editie van VIBE, namelijk de RAW editie, waar voornamelijk de hardere stijlen gedraaid zullen gaan worden, waaronder: hardstyle en rawstyle. See you there! TIME 2 PARTY.VIBE -Dance edition- Locatie: Dock-03, Hendrik-Ido-AmbachtWanneer: vrijdag 12 september 2014Begin: 20:30 Einde /- 2:30Entree: Free. Garderobe: aanwezig. Beveiliging: aanwezig. Kluisjes: niet aanwezigLeeftijd: 15 Geen alcohol/tabak: RAW.DANCE.MUSIC

Wanneer?
Van 12 september 2014 20.30 uur tot 13 september 2014 02.00 uur
Organisator
Rawnetic Records
0642514172
rawnetic@djdimarchi.com
Locatie:
Dock-03
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.