Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SticKleding- en ruilbeurs ‘Groter Groeien’

SticKleding- en ruilbeurs ‘Groter Groeien’

Op zaterdag 13 september 2014 organiseert Stichting Generatio de kleding- en ruilbeurs ‘Groter Groeien’. Tijdens de kleding- en ruilbeurs kan kinder- en babykleding worden geruild en gekocht. De beurs vindt plaats in de trainingsruimte van Generatio te Hendrik Ido Ambacht.

De naam van de kleding- en ruilbeurs, Groter Groeien, vat het doel van de dag in twee woorden samen. Rob Hondsmerk, directeur van Stichting Generatio: “Iedereen die kinderen heeft, herkent het wel: het moment dat je voor de kast staat aan het begin van een nieuw seizoen en tot de conclusie komt dat de kinderen weer zo hard gegroeid zijn dat een nieuwe collectie kleding noodzakelijk is. De meeste te kleine kleding kan nog een ronde mee. Het is zonde om de oude stapel kleding weg te gooien als je deze ook kunt ruilen of weggeven aan het goede doel. Tijdens de kleding- en ruilbeurs van Generatio zijn beide opties mogelijk: je kunt te kleine kleding ruilen voor kleding die wel past of je kunt de kleding schenken aan Generatio voor de verkoop die ’s middags plaatsvindt.”

De opbrengst van de kledingbeurs komt ten goede aan het werk van Stichting Generatio. “We zijn een jonge stichting die heel snel groter groeit, maar de financiële middelen nodig heeft om aan de vraag te kunnen blijven voldoen”, aldus Rob. “Een bezoek aan de kleding- en ruilbeurs werkt dus twee kanten op: de bezoeker gaat naar huis met een tas kleding voor de groter groeiende kinderen en tegelijkertijd helpt hij/zij Generatio om groter te groeien.”

Om 10:00 uur start de kleding- en ruilbeurs in het pand van Stichting Generatio (Noordeinde 120e, Hendrik Ido Ambacht). Tijdens de ochtend kan er kleding geruild worden. Na de lunch start de  kledingbeurs waar voor 1, 2 of 3 euro kleding gekocht kan worden. Inleveren van kleding kan op de dag zelf en op verschillende momenten en adressen in de week voorafgaand aan de beurs. Tijden, adressen en meer informatie over ‘Groter Groeien’ is te vinden op www.generatio.nu/grotergroeien.

Stichting Generatio
Gods principes over huwelijk, gezin en opvoeding zijn aansprekend, praktisch en relevant voor iedereen. Stichting Generatio helpt, traint en coacht bij het ontdekken en in de praktijk brengen van deze principes in het dagelijks leven. Door middel van Family Builders en No Apologies bijvoorbeeld. Zo verbinden we generaties met elkaar én met God.

Wanneer?
Van 13 september 2014 00.00 uur tot 14 september 2014 00.00 uur
Organisator
Stichting Generatio
Locatie:
Noordeinde 120e
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.