Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Circus Barani

Circus Barani

Hooggeëerd publiek,

Binnenkort zal familiecircus BARANI bij u in de omgeving optredens verzorgen.

CIRCUS BARANI is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein …. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma. Zij brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau.

Circus Barani: "Ons publiek is onze inspiratie. Wij brengen u een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit ons programma: luchtacrobatiek, tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, eenden en honden. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien. Wij tonen voor ieder wat wils.

U kunt circus Barani zien op de volgende locatie en tijdstippen;

Locatie: Burgemeester Hofplein

Datum en Tijdstip:
Woensdag 17 september 2014:  15:00 uur.
Donderdag 18 september 2014: 17:00 uur (Familiedag *)
Vrijdag 19 september 2014: 17:00 uur
Zaterdag 20 september 2014: 15:00 uur
Zondag 21 september 2014: 14:00 uur

* Tijdens de familiedag betaald u € 7,00 per persoon onafhankelijk van de plaats waar u zit. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
 

Wanneer?
Van 17 september 2014 00.00 uur tot 21 september 2014 00.00 uur
Organisator
Circus Barani
Locatie:
Burgemeester Hofplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.