Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezellige najaarsmarkt

Gezellige najaarsmarkt

H.I.AMBACHT – Stichting Mbuma – Hendrik-Ido-Ambacht organiseert op 4 oktober weer een gezellige najaarsmarkt, op De Brink (Jan Wissenslaan) te Hendrik-Ido-Ambacht (locatie onder voorbehoud van vergunning).  

Op deze locatie vindt u onder de prachtige platanen ongeveer dertig kramen. Er is een breed aanbod van  kleding, kledingaccessoires en cadeau-artikelen. Er worden boeken verkocht, er is een bloemenhoek, een koffiecorner en een kraam met allerhande boodschappen. Verder staan er kramen met groente en fruit, banket en kaas.

De opbrengst van deze zendingsmarkt is 100% ter ondersteuning van de zorg en het onderwijs in Zimbabwe door de  Mbuma-zending.

De najaarsmarkt begint om 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur.

Stichting Mbuma – Hendrik-Ido-Ambacht, telefoon 078-6847660.

Wanneer?
4 oktober 2014 van 09.30 tot 14.00 uur
Organisator
Stichting Mbuma
Locatie:
de Brink aan de Jan Wissenlaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.