Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis cursusavond bij Stichting Generatio

Gratis cursusavond bij Stichting Generatio

Van 6-12 oktober 2014 vindt in Nederland de Week van de Opvoeding plaats. Gedurende deze week biedt Stichting Generatio diverse activiteiten en vormen van toerusting aan ter ondersteuning van ouders bij de (geloofs)opvoeding, waaronder de cursusavond ‘Geloofsontwikkeling en –opvoeding in de praktijk’. De cursus is toegankelijk tegen een vrijwillige bijdrage.

Stichting Generatio richt zich onder andere op het toerusten van (groot)ouders aangaande de (geloofs)opvoeding in de praktijk. Het ontwikkelen van een speciaal aanbod tijdens de Week van de Opvoeding kon daarom niet uitblijven volgens de directeur van de stichting, Rob Hondsmerk. Rob: “Als Stichting Generatio richten we ons op de onderlinge verbinding tussen de generaties. We geloven dat het de verantwoordelijkheid is van deze generatie om de volgende generatie te onderwijzen en toe te rusten als het gaat om het leren kennen van Gods principes en het in de praktijk brengen daarvan. In de praktijk van ons werk merken we dat (groot)ouders niet altijd weten hoe ze dat het beste aan kunnen pakken.

Daarom trainen en coachen we hen graag bij de uitvoering van deze belangrijke taak. Tijdens de Week van de Opvoeding vestigen we daar de aandacht nog eens extra op, onder andere door het aanbieden van de cursusavond ‘Geloofsontwikkeling en –opvoeding in de praktijk’. We bieden de avond aan tegen een vrijwillige bijdrage, ter dekking van de kosten. Hiermee hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de Week van de Opvoeding en de avond voor iedereen toegankelijk te maken.”

Naast de cursusavond die op 9 oktober 2014 plaatsvindt in de trainingsruimte van Stichting Generatio te Hendrik Ido Ambacht, komt de stichting met een thema-nieuwsbrief en een dagelijkse opvoedtip via haar Facebookpagina. Voor meer informatie over het aanbod van Stichting Generatio tijdens de Week van de Opvoeding – en om aan te melden voor de cursusavond – kan men terecht op www.generatio.nu/weekvandeopvoeding.

Wanneer?
Van 6 oktober 2014 00.00 uur tot 12 oktober 2014 00.00 uur
Organisator
Stichting Generatio
Locatie:
Trainingsruimte Stichting Generatio
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.