Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportieve topprestaties leveren in één seconde

Sportieve topprestaties leveren in één seconde

Voor het goede doel Spieren voor Spieren tijdens de Wintertijd Challenge Hendrik-Ido-Ambacht,02 oktober 2014, In de nacht van 25 op 26 oktober wordt er in WorkoutCentre Be You te Hendrik-Ido-Ambacht een Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Doel van deze activiteit is om ’s nachts, tijdens het ingaan van de wintertijd, met zoveel mogelijk deelnemers te sporten en zo geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

De Wintertijd Challenge is een van de grootste sportieve goede doelen actie in Nederland. Nergens anders wordt er in 1 seconde, plus het uur winst door het verzetten van de klok, zo’n grote sportieve prestatie neergezet. Dit is het enige moment in het jaar dat er tijd gewonnen kan worden voor kinderen met een spierziekte.

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Dit is hard nodig, want nog te veel kinderen overlijden op jonge leeftijd aan een spierziekte. Het geld dat wordt ingezameld tijdens deze nacht zal worden ingezet om begin 2015 een nieuw expertisecentrum te openen. Hier krijgen kinderen de beste zorg die er op dat moment voorhanden is.

Programma en inschrijven

Midnight spinning®
- Les 1: 02.00 - 03.00 uur (zomertijd)
- Les 2: 02.00 - 03.00 uur (wintertijd)

Voor aanvang van de spinning®lessen vragen wij de deelnemers minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn bij WorkoutCentre Be You.
Inschrijven kan via http://wintertijdchallenge.nl/challenge/midnight-spinning. Deelname kost € 15,- en via een persoonlijke sponsorpagina halen deelnemers sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen. Zet ook jouw gezonde spieren in voor zieke spieren.
WorkoutCentre Be You

Wanneer?
Van 25 oktober 2014 02.00 uur tot 26 oktober 2014 03.00 uur
Organisator
WorkOutCentre Be You
Locatie:
WorkOutCentre Be You
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.