Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Belastingtips voor ZZP'ers

Belastingtips voor ZZP'ers

Workshop “ZZP’er en de belastingdienst”

Op donderdag 6 november geeft E.S. belastingadvies een presentatie over de belastingregels voor zzp'ers. In ongeveer 1 uur maak ik je wegwijs in begrippen die de belastingdienst hanteert als het gaat om ondernemerschap, aftrekposten en de administratieplicht. De presentatie is in Cascade in H.I. ambacht en begint om 10.30 uur. Toegang is gratis, maar je moet je wel even aanmelden op info@es-belastingadvies.nl. Kijk voor meer informatie op de website van E.S. belastingadvies.
 

Wanneer?
6 november 2014 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
E.S. Belastingadvies
Locatie:
Gebouw Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.