Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FourBands

FourBands

Vandaag vindt in Dock03 de tweede editie plaats van 'FourBands”. Een avond met vier bands, vier uur muziek, voor jou!

De eerste editie trok zo'n honderd muziekliefhebbers en was een groot succes. Deelnemende bands krijgen de gelegenheid om op te treden op een professioneel podium. De backline wordt beschikbaar gesteld door Cascade. Rockband Solid is gastheer en treedt zelf ook op. Doel is om zowel ervaren als beginnende bands uit de regio een podium te geven om voor (eigen) publiek te spelen podiumervaring op te doen en samen met het publiek een geweldige avond te hebben.

Toegang Euro 4,-

Meer details vind je opde website.

Wanneer?
8 november 2014 van 20.00 tot 01.00 uur
Locatie:
Dock03
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.