Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zinge! geeft eerste eigen Winterconcert

Zinge! geeft eerste eigen Winterconcert

Op zondag 14 december geeft Zinge! twee winterconcerten in Cultureel centrum de Cascade.

Dit winterconcert is de vuurdoop voor Zinge! het jonge Jeugdpopkoor uit H.I.Ambacht. In de zomer van 2013 startte een ambitieus project. Vanuit het niets een jeugdpopkoor oprichten en plezier met kwaliteit combineren. Met een enorme dosis enthousiasme, het nodige talent onder de nieuwe leden en de geestdrift van zangcoach Marlous Luiten startte twee groepen aan deze uitdaging.

In maart 2014 kwam daar een derde (tiener) popgroep bij onder leiding van de ervaren Dennis van der Vegt. Inmiddels bestaat Zinge! na anderhalf jaar uit 80 Zingers! en wordt het tijd om te laten zien wat ze kunnen. In deze eerste eigen concerten laat Zinge! zien en horen dat jeugd en popmuziek een heerlijke, maar vooral ook goede combinatie is. Top 40 met natuurlijk een vleugje kerst en zelfs een tikkie gospel.

Kaarten kosten 12,50 en zijn verkrijgbaar via de website of de kassa van Cultureel centrum de Cascade in Hendrik-ido-Ambacht.

Foto: Cees van Meerten - FotoExpressie

 

Wanneer?
14 november 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.