Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietsverlichtingsactie Fietsersbond

Fietsverlichtingsactie Fietsersbond

Op zaterdag 15 november vindt op de parkeerplaats naast winkelcentrum De School op Ambacht de landelijke fietsverlichtingsactie van de Fietsersbond plaats. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om zijn fiets te laten controleren op goede verlichting en positionering van zadel en stuur. De vrijwilligers van de Fietsersbond geven u graag advies over optimaal plezier van uw fiets. Ga veilig de winter in en laat je verlichting controleren. Tegen een kleine vergoeding wordt een lamp vervangen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en kom langs.

Wanneer?
15 november 2014 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Fietsersbond
Locatie:
Winkelcentrum de Schoof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.