Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hilarische en muzikale avond met Maartje & Kine in Cascade

Hilarische en muzikale avond met Maartje & Kine in Cascade

Ontwapenend en charmant, muzikaal hoogstaand en origineel, jong en ambitieus, lief en vilein, messcherp en grappig, energiek en indringend, blond en rood, Nederlands en Noors. Dat zijn Maartje & Kine! En vrijdag 21 november komen ze naar Hendrik-Ido-Ambacht om hun muzikale cabaretvoorstelling ‘Vreemd folk’ ten gehore te brengen.

Maartje de Boer (geboren in Zwijndrecht!) en Kine Handlykken ontmoetten elkaar in de gangen van het conservatorium. Ze spelen viool, accordeon, ukelele, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel en kazoo. Of het nu gaat over de dood van Osama bin Laden of het moeilijkste dranklied ooit gemaakt, Maartje & Kine spelen het met een aanstekelijke energie alsof hun leven ervan afhangt. Een duo dat u gezien moet hebben.

Benieuwd naar de deze twee energieke en muzikale dames? Kom dan voor een heerlijke avond vrijdag 21 november naar Cascade. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 15,00 en zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Naam fotograaf: Astrid Verhoef

Wanneer?
21 november 2014 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.