Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Springsteen-nummers gebracht door Erwin Nyhoff

Springsteen-nummers gebracht door Erwin Nyhoff

Velen herinneren zich vast nog de indrukwekkende blind-audition van Erwin Nyhoff bij ‘The Voice’. Met zijn versie van Bruce Springsteen’s ‘The River’ draaiden de coaches binnen luttele seconden hun stoelen en stonden ze te springen om met hem aan de slag te gaan. Nu staat hij met een speciaal programma, geïnspireerd op het leven en de muziek van “The Boss”, in de theaters. Zaterdag 22 november speelt hij zijn favoriete nummers van Bruce Springsteen in Cascade.

Vóór ‘The Voice’ was Erwin onder meer afwasser en zong hij op feesten en partijen. Hij deed er alles aan om rond te komen, om zodoende met muziek bezig te kunnen blijven. Zijn opmerkelijke keuze om mee te doen aan dit populaire tv-programma bleek uiteindelijk een gouden greep. Met het theaterconcert ‘In the Footprints of’ brengt Erwin samen met zijn band een ode aan zijn inspiratiebron Bruce Spingsteen.

Hij gaat op zoek naar hun muzikale connectie en maakt hierbij vermakelijke zijsprongen naar het werk van hun gedeelde muzikale helden. Met een ontwapenende performance en de energie van Erwin zal men gegarandeerd voor deze rasechte muzikant bezwijken.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Andeweg Rental & Sales.

Erwin Nyhoff staat zaterdag 22 november met ‘In the Footprints of Springsteen’ in Cascade. Het theaterconcert begint om 20.15 uur. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 19,00 en zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Naam fotograaf: Reiny Bourgonje

Wanneer?
22 november 2014 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.