Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade filmavond: ‘Philomena’

Cascade filmavond: ‘Philomena’

Woensdag 26 november kunt u weer film komen kijken in Cascade! Dit maal de Engelse dramafilm ‘Philomena’ met Oscarwinnares Judi Dench.
Philomena Lee raakt als tiener in 1952 zwanger in Ierland. Ze wordt naar een klooster gestuurd om verzorgd te worden. Wanneer haar kind een peuter is, wordt hij door de nonnen voor adoptie naar Amerika gestuurd.

Philomena gaat de daaropvolgende 50 jaar op zoek naar hem. Wanneer ze Martin Sixsmith, een vermoeide, cynische journalist ontmoet, vertrekken ze samen naar Amerika om hem te zoeken.

Kaarten voor ‘Philomena’ kosten € 6,00. De film begint om 20.00 uur en duurt 94 minuten. De film bevat een pauze. Voor kaarten en meer informatie: www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078 – 681 92 30.

Wanneer?
26 november 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.