Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Drecht Startersbeurs

De Drecht Startersbeurs

De Drecht Startersbeurs is een beurs voor jonge ondernemers.

Op de Drecht Startersbeurs exposeren maximaal 20 jonge bedrijven van startende ondernemers jonger dan 5 jaar die korter dan 5 jaar staan ingeschreven bij de KvK. De beurs is laagdrempelig ingericht. Zo hebben de bedrijven op deze beurs alleen beschikking over een statafel en hun reclamematerialen en niet over een grote stand die compleet is ingericht met tafels en stoelen e.d.  Hierdoor is het voor startende ondernemers aantrekkelijk om deel te nemen, door de lage kosten die het met zich mee brengt.

Bezoek deze unieke presentatie van starters
De beurs wordt op 27 november 2014 gehouden in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De beurs is gratis toegankelijk voor bezoekers na inschrijving op www.drechtstartersbeurs.nl. Bij de entree van de beurs overhandigt u uw ticket en krijgt u een naambadge.

Een plek als exposant
Wilt u als startende ondernemer meedoen aan de Drecht Startersbeurs? De inschrijving is geopend op www.drechtstartersbeurs.nl. Doe mee en presenteer uw bedrijf via gesprekjes aan uw eigen statafel. Wij bieden u ook de gelegenheid voor een unieke Zeepkistpresentatie van maximaal 6 minuten. Laat uw collega starters en het geïnteresseerde publiek proeven van uw enthousiasme waarmee u uw diensten of producten presenteert.

De Drecht Startersbeurs is een initiatief van twee beginnende ondernemers. Jordy Nijenhuis van Drecht Media en Illa Lommers van Attraversiamo signaleerden een lacune in de mogelijkheden om zich te presenteren in de Drechtsteden. Al bestaande netwerken zijn wat minder geschikt voor starters, is hun ervaring. Daarom slaan zij de handen ineen en bieden zij hun eigen doelgroep een podium om zich te presenteren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Sponsoring door gevestigde bedrijven
Omdat de Drecht Media en Attraversiamo zelf ook nieuwkomers zijn willen zij de exposanten een schappelijk tarief bieden voor deelname. Lommers: “Met de Drecht Startersbeurs willen wij startende ondernemers een kans geven zich professioneel te profileren aan medestandhouders en bezoekers voor een eerlijke prijs en de kans geven om hun netwerk zinvol op te bouwen of uit te breiden”.
Nijenhuis: “Wij organiseren de beurs zonder eigen middelen en zoeken daarom bestaande bedrijven, die een deel van de (kosten voor de) beurs willen sponsoren. Bedrijven die startende ondernemers een warm hart toedragen en hun een plek als ZZP'er in werkend Nederland gunnen en mee willen werken aan de kansen daarvoor”.

Wanneer?
27 november 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Drecht Startersbeurs
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.