Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bridgecursus

Bridgecursus

Bridgeclub ‘t Ambacht organiseert het komende seizoen wederom een bridgecursus voor personen die interesse hebben om het bridgespel onder de knie te krijgen. Deze cursus is geschikt voor alle leeftijdscategorieën van 15 jaar en ouder. Ervaren docenten zullen u in relatief korte tijd leren om bridge op een uitdagend niveau te spelen voor slecht 5 EURO per avond. Vanaf 24 september t/m 17 december 2014 kunt u iedere woensdagavond tussen 19.30 en 22.00 uur terecht in Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht.Totale kosten EUR 65 incl. uitgebreid lesmateriaal. Jeugd t/m 21 jaar kan zelfs deelnemen voor de helft van de prijs. U kunt zich telefonisch aanmelden bij dhr. Bas van der Jagt, tel. nr. 0786815886 of zend een email naar driveambacht@kpnmail.nl. Voor meer informatie over onze vereniging zie ook onze website www.nbbclubsites.nl/club/16007.

Wanneer?
Van 24 september 2014 19.30 uur tot 17 december 2014 22.00 uur
Organisator
Bridgeclub ‘t Ambacht
Locatie:
Gebouw Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.