Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Kampioens-tentoonstelling Zuid-Holland Bij AKPV

Open Kampioens-tentoonstelling Zuid-Holland Bij AKPV

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 februari houdt de Ambachtse konijnen en pluimvee vereniging (AKPV) een open kampioens-tentoonstelling van Zuid-Holland. Deze tentoonstelling wordt gehouden in de bedrijfshal van de firma Huizer, aan de Langeweg 97, Hendrik Ido Ambacht. Een perfecte locatie met veel parkeergelegenheid.
Er zullen ruim 600 dieren te bewonderen zijn zoals konijnen, cavia´s, hoenders, dwerghoenders, sier-, en watervogels, oorspronkelijke duiven en sierduiven, die door keurmeesters beoordeeld zullen worden. Liefhebbers kunnen de komende dagen hun ogen uitkijken bij de verscheidenheid aan dieren, die op deze tentoonstelling te zien zijn.
De tentoonstelling wordt op vrijdag 6 februari 2015 om 20.00 uur geopend door de Weledele  Heer Heijkoop, Burgemeester van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.
De tentoonstelling is voor publiek geopend op de volgende tijden:
Vrijdag 6 februari van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Zaterdag 7 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Tevens kunnen de kinderen zich op zaterdag laten schminken en draait het rad van avontuur weer voor mooie prijzen.

Wanneer?
Van 6 februari 2015 20.00 uur tot 7 februari 2015 00.00 uur
Organisator
AKPV
Locatie:
Langeweg 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.