Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Cicero

Lezing Cicero

Cicero - lezing

Data: 19 februari 2015
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: De Blije Borgh
Docent : Math Osseforth www.decicerocompagnie.nl
Prijs: 15,00 euro

Thema: Nou, gewoon, met zijn allen naar het toilet..... rare jongens die Romeinen.... Maar hoe raar is raar? Hoe woonden ze? Wat aten ze? Gingen hun kinderen ook naar school? En wat leerden ze op een vrije zaterdagmiddag? Hoe zag nou een gewone dag eruit in het leven van Publius Anonymus en zijn vrouw Alter Ega? We volgen een gewoon Romeins gezin van geboorte, huwelijk, werken, ziekte, gezondheid tot de uiteindelijke dood.

U kunt zichzelf opgeven via email of per telefoon. Zie ook de website.

Wanneer?
19 februari 2015 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
BLOEI
078 - 681 33 55
info@deblijeborgh.nl
Locatie:
De Blije Borgh, Gerard Alewijnsstraat 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.