Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bioscoopmiddag in Dock-03

Bioscoopmiddag in Dock-03

Bioscoopmiddag in Dock-03 – woensdag 25-02-2015 van 13.30 – 17.00 uur
Het is vakantie, dus tijd om te relaxen! Het is de hoogste tijd voor een bioscoopmiddag! Dock-03 wordt omgetoverd in een kleine bioscoop, waar je lekker met je vrienden film kan komen kijken. Welke film het wordt is nog een verassing.
Leeftijd: 8 t/m 13 jaar
Locatie: Dock-03
Kosten: geen - Je hoeft je niet in te schrijven, je kunt gewoon lekker langskomen!

Wanneer?
25 februari 2015 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
HI5Ambacht
Locatie:
Dock-03
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.