Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond gemeentelijke belastingen

Inloopavond gemeentelijke belastingen

Wilt u meer weten over de waardebepaling van uw woning, de OZB of bijvoorbeeld kwijtschelding? Kom dan dinsdagavond 3 maart naar het gemeentehuis. U kunt daar dan al uw vragen stellen over de gemeentelijke belastingen.

U bent van harte welkom in het gemeentehuis tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

Neemt u wel de aanslag mee die u heeft gekregen van de gemeente, dan kunnen we u gemakkelijker helpen.

Wanneer?
3 maart 2015 van 18.00 tot 20.00 uur
Organisator
Gemeente H.I.Ambacht
Locatie:
Gemeentehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.