Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop ‘Schrijven voor ondernemers’

Workshop ‘Schrijven voor ondernemers’

Tekstbureau Geregeld organiseert een workshop Schrijven voor ondernemers. Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten en is bestemd voor ondernemers die wel wat tips en handvatten kunnen gebruiken om gemakkelijker en met meer plezier te schrijven.

Als zelfstandig ondernemer ontkom je er niet aan: schrijven moet. Er zijn nu eenmaal teksten nodig voor de website, nieuwsbrief of blog. Dat geldt ook voor allerlei communicatiemiddelen op papier: een offerte, folder of persbericht. Tekst is een middel om te informeren, lezers te overtuigen en producten en diensten te verkopen.

Veel ondernemers vinden het schrijfwerk een lastige klus die (te) veel tijd kost. Of het schrijfplezier en de inspiratie ontbreekt, vaak met uitstel als gevolg. Dat is jammer, want het schrijven van goede zakelijke teksten is te leren.

Tijdens de praktische workshop leren de deelnemers hoe je foutloze en lekker   leesbare teksten schrijft. Concreet, pakkend en doelgericht. De theorie wisselen we af met leerzame schrijfoefeningen en handige tips. Omdat we gezamenlijk aan de slag gaan met eigen teksten is de kennis meteen toepasbaar in de praktijk.

De workshop is geschikt voor ondernemers, zzp´ers, freelancers of detaillisten die graag zelf het schrijven voor hun verschillende communicatievormen onder de knie krijgen. Heleen Versprille van Tekstbureau Geregeld organiseert de workshop die bestaat uit twee bijeenkomsten op woensdag 25 februari en 11 maart van 19.30 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). De kosten bedragen 99 euro per persoon (excl. btw), inclusief koffie en thee.


 

Wanneer?
11 maart 2015 van 19.15 tot 22.00 uur
Organisator
Tekstbureau Geregeld
info@tekstbureaugeregeld.nl
Locatie:
Het Experiment aan Tasveld 26
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.