Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis Compost

Gratis Compost

Kom compost halen!

Op zaterdag 21 maart kunt u bij de Reeweg gratis compost ophalen. Met deze actie bedanken de gemeente en afvalinzamelaar HVC u voor uw inspanningen om gft-afval apart in te leveren.

Compost is gemaakt van groente- fruit en tuinafval (gft). Voor elke kilo compost is ongeveer 7 kilo gft nodig. Door compost te gebruiken in uw tuin, hergebruikt u gft-afval dus op een nuttige manier. Compost is namelijk een supergrondstof voor de bodem. Het verbetert de structuur van de grond en regelt de doorlaatbaarheid. Bovendien activeert compost het leven in de bodem, slaat het voedingsstoffen voor planten op en gaat het bodemziekten tegen.

Op zaterdag 21 maart kunt u tussen 9.00 uur en 16.00 uur compost ophalen bij de Reeweg. De compostactie wordt gehouden aan het eind van de Reeweg (bij de rotonde Reeweg-Ambachtsezoom –met de kas– het doodlopend stuk van de Reeweg inrijden, richting snelweg). Wees er op tijd bij, want op = op!
 
Neem zelf een aantal zakken of een aanhanger mee om uw compost in te vervoeren. Denk er wel aan om uw aanhanger af te dekken met een zeil of net, anders loopt u kans op een boete.

Wanneer?
21 maart 2015 van 09.00 tot 16.00 uur
Organisator
HVC
Locatie:
Reeweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.