Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gymnastiekvereniging Souplesse zoekt voorzitter

Op maandag 23 maart a.s. houdt Gymnastiekvereniging Souplesse haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze vergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Rheinfallzaal in Cultureel Centrum Cascade.

Alle leden en ouders/verzorgers van leden zijn welkom.

Op deze avond zal er een toelichting gegeven worden op de komende veranderingen in de accommodaties, wordt er afscheid genomen van verschillende bestuursleden en kunnen er gelukkig ook 2 nieuwe bestuursleden worden aangesteld.

Het voorzitterschap is echter nog vacant. Bent u iemand of kent u iemand met affiniteit voor de turnsport en met voorzitterscapaciteiten neem dan contact op met bestuur@souplesse.nl

U bent van harte welkom en de koffie en thee staan klaar.

Wanneer?
23 maart 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gymnastiekvereniging Souplesse
Locatie:
Rheinfallzaal in Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.