Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zangdienst in Passie- en Paassfeer

Zangdienst in Passie- en Paassfeer

Op zondag 29 maart is er de eerstvolgende zangdienst in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Deze zangdienst zal geheel in teken staan van Passie en Pasen. Medewerking wordt verleend door het Christelijk Regiokoor Adonai uit Waddinxveen.

Dirigent is Peter Burger en Kees de Bruin bespeelt het orgel. Dit koor geeft ieder jaar een groots Passie- Paasconcert met licht, geluid en beamerpresentatie. Zij doen dit in hun eigen woonplaats Waddinxveen met medewerking van een groot aantal solisten. Hierdoor hebben zij dus een zeer uitgebreid repertoire van Passie en Paasliederen opgebouwd.

De bezoekers kunnen dan ook luisteren naar prachtige liederen en arrangementen, die gaan over het lijden en sterven van Jezus Christus. Naast het luisteren is er uiteraard ook veel ruimte ingeruimd om zelf te zingen. Bekende liederen en melodieën, met vertrouwde maar soms ook met nieuwe teksten. Niet alleen Passieliederen, maar er worden ook al Paasliederen gezongen.

Uiteraard staan de orgelsolo en het gedicht ook weer op het programma. Houdt u van zingen, kom dan zondag 29 maart naar de Open Hof. De aanvang is 17.00 uur en de kerk is open om 16.30 uur. De toegang is gratis, bij de uitgang is er een collecte. De Open Hof staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06 28 57 15 81 of mailen met leenkoster53@gmail.com. Bij ter pers gaan van dit bericht was de liturgie nog niet volledig bekend, maar indien u een mail stuurt naar bovenstaand adres ontvangt u de complete liturgie toegestuurd.

Mocht u deze keer niet in de gelegenheid zijn om te komen, noteer dan alvast de volgende zangdienst in uw agenda. Deze is op zondag 3 mei 2015 D.V. en hieraan wordt medewerking verleend door het 140 leden tellende Chr. Reiskoor Holland Zingt o.l.v. Adri Poortvliet, Jan Scheper, bariton-solist, André de Jager, orgel en Kees de Bruin, piano.

Wanneer?
29 maart 2015 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Open Hof Kerk
681 38 09
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.